O nama 2019-05-22T15:01:25+01:00

Deez Produkt je nastao kao rezultat naše strasti za dizajnom i potrebom da unesemo dašak istog u Vaše domove.

Dajemo oblik dizajnerskim idejama zahvaljujući znanju i vještinama malih hrvatskih proizvođača koji za nas proizvode namještaj i druge detalje interijera. Proizvode sa Deez logom karakteriziraju jednostavnost forme i prirodni materijali od kojih su izrađeni, uključujući drvo i metal. Oni pričaju priču o zemlji, ljepoti, kvaliteti, strasti, predanosti i odgovornosti, o svemu što “hrvatski proizvod” znači.

Đena Đonlagić – produkt dizajner

Funkcija, estetika, navike korisnika, trendovi, materijali, tehnologije.. … Dobar dizajn je puno više od boje i oblika. Dizajnirati dobar predmet pravi je izazov.

Imajući to na umu, s Deez produktom sam se otisnula na jedno kreativno putovanje dizajniranja ove kolekcije. Pokušali smo ostvariti jedan dijalog dizajna i umjetnosti; pokušali smo u svaki dizajn unijeti nešto osobnosti, nešto likovnosti, nešto moderno i nešto tradicionalno… I u tom vrtlogu boja, oblika, dimenzija, svi su predmeti proživjeli neka svoja putovanja i preobrazbe prije negoli su iscrtali svoj krajnji oblik; oblik sada spreman za započeti novi život u nekom novom prostoru.

Košarica
Nema proizvoda u košarici!
Ukupno
0,00kn (0 €)
Nastavak kupovine

Deez Cards