Pokloni s kojima je teško fulati (1. dio)

Postoje kućni tipovi ljudi i manje kućni tipovi.
Ali svima je zajedničko da vole svoj dom.
A jedni od najboljih poklona koje možete darovati ljudima upravo su predmeti koji će im ga uljepšati.
Home accessories. Ili kako bi rekli, dodaci za kuću.

Oni komadi i sitnice koji će oplemeniti prostor i život vlasniku učiniti barem zericu ljepšim. Kod darujete home accessory sigurni ste da će osoba dobiti nešto korisno, a kada znate da je isto i estetski vrijedno, vaš poklon vjerojatno će ostati korišten ili čak izložen dugo vremena.

Uzmimo na primjer stalak za vino. To nije nešto što se često kupuje i, u slučaju da ga dobijete, teško da ćete uskoro ići kupovati novi. Isto vrijedi i obrnuto. Ako osobi za koju znate da voli vino poklonite stalak koje će moći izložiti i pokazati svoju strast – uspjeh. A još kada možete odabrati moderni dizajn koji se ne viđa na svakom koraku, zadovoljstvo raste. DEEZ vam, između nekoliko kul modela, nudi i onaj koji se vješa na zid i kolekciju vina izlaže baš poput pravog umjetničkog djela. Za koji god se stalak odlučili, boce više neće zauzimati dragocjeni kuhinjski prostor te će uvijek biti čuvane u pravilnom položaju.

Ali zašto poklon ne učiniti jedinstvenim? Stalak Bubble namijenjen je da bude izložen na stolu ili bilo kojoj ravnoj plohi. Drvenu podlogu stalka, čiji metalni dio podsjeća na mjehuriće pjenušavog vina, možete personalizirati bilo kakvom porukom i posvetiti ga upravo osobi koju darujete. Sigurni smo da tako dobivate dodatne bodove i postajete rado viđen gost za ispijanje vina.

Ako niste sigurni gdje bi mogao biti korišten i još želite potrošiti manje (priznajte! ), možda je rješenje najsvestraniji stalak – adekvatno nazvan 2u1. On može služiti kao mali zidni stalak za 4 boce ili stolni za 7 boca vina. Napravljen od plastificiranog metala i jednostavnog dizajna, lako će se uklopiti u bilo koji prostor.
Divno je primiti poklon koji vas pogađa u dušu i oduševi. Ali mislimo da je još ljepše kad vi sami nekoga poklonom pogodite u žicu. Pa još kada nakon nekoliko godina vidite da je poklon i dalje uvijek u upotrebi, ima li bolje?

2021-10-20T15:42:24+01:00 20 listopada, 2021|
Košarica
Nema proizvoda u košarici!
Ukupno
0,00kn (0 €)
Nastavak kupovine

Deez Cards