Pokloni s kojima je teško fulati (2. dio)

Dodaci za kuću lagan su izbor kada darujete ljudi koji vole unutarnje uređenje ili dizajn. Ali isti postaju i mudar izbor kada želite nešto pokloniti paru koji živi zajedno.

Evo par načina kako ubiti dvije muhe jednim udarcem. (Muhe su u ovom slučaju vaši prijatelji, a udarac – DEEZ dodatak za kuću.)

 

Daskice za rezanje i posluživanje

Ako mislite da je stvar prejednostavna, razmislite opet. Svakome tko voli kuhati ili barem dosta boravi u kuhinji, kvalitetna daskica za rezanje i posluživanje je veoma vrijedna. Oni će znati cijeniti kvalitetni komad tvrdog bukovog drva koji će izdržati puno rezanja, sjeckanja, tučenja i valjanja. Uz to su savršene i za posluživanje hrane sa stilom. I to ne jedan komad, već tri. Te3s komplet daskica možete nabaviti i s pripadajućim elegantnim metalnim stalkom, tako da će uvijek biti uredno složene, a nakon pranja se mogu brzo ocijediti, što je dobar put da daskice traju dugo.

 

Kuhinjska krpa

“Ne mogu ženi pokloniti krpu!”, prvo je što će mnogi pomisliti. Ali kad vidite krpu Zebra, promijenit ćete mišljenje. Ne kažemo da treba biti samostalan poklon, ali kao dodatak još jednom komadu – apsolutno. Zanimljivo je kako samo jedan obični predmet poput kuhinjske krpe može toliko podići prostor. Ali neočekivani dizajn na neočekivanom mjestu stvorit će upravo takav efekt. I vjerujte, Zebra će ubrzo postati omiljena kuhinjska krpa. A uz to može poslužiti i kao stolnjačić, kao podložak za tanjur, pokrivač za netom ispečeni kruh… Uz Zebru će i mašta proraditi.

 

Šalica

Ili kako ih mi zovemo – lončić. Emajlirani lončić ponovno je u modi. Kuhinjski su ormarići puni keramičkih šalica za kavu, čaj, kakao, mlijeko, koliko god im dezen bio fora, takvi kao poklon neće funkcionirati. Osim ako ne želite da vaš poklon bude proslijeđen dalje. Zato je vrijeme za povratak izvorima. Lončić Shala mala, koji materijalom podsjeća na onaj bakin, oduševljava svojom funkcionalnošću, a uz dva božićna motiva – X Mass i Crocodila, idealni su za ovo doba godine. Zapakirajte dva komada različitih dizajna i oboje će imati svoju novu omiljenu šalicu.

 

Kako se  vrijeme darivanja bliži, jedno je pravilo kojeg se vrijedi držati – pametno odaberite, prijatelje oduševite.

2021-12-02T14:27:58+01:00 2 prosinca, 2021|
Košarica
Nema proizvoda u košarici!
Ukupno
0,00kn (0 €)
Nastavak kupovine

Deez Cards