Kako odabrati stalak za vino koji će upotpuniti Vašu kolekciju?

Ako već imate pozamašnu kolekciju boca vina koju čuvate s ljubavlju i držite se one stare da je vino tim bolje što je starije, vrijeme je da sve zajedno izložite u svojem domu. Ne samo da ćete se moći pohvaliti svojom bogatom kolekcijom, već i počastiti nekoga dobrom kapljicom. Također treba naglasiti da je trend u uređenju blagovaonica da se vinske i ostale boce pića izlažu na oku vidljivim mjestima. Za to Vam treba odličan stalak za vino.

Stalak za vina u kojima se skladište vinske boce mogu biti zanimljiva dekoracija u vašem domu. Stalci se mogu postaviti u dnevnoj sobi, blagovaoni ili kuhinji. Mnogi misle da je stalak za vino samo dodatak i da zauzima prostor koji se može koristiti za nešto drugo. No, postoje načini pomoću kojih možete vinske stalke ubaciti u svoj dizajn interijera, bez da troši prostor. U ponudi ima većih i manjih dimenzija a njihova uloga je pored svog praktičnog dijela i da dopuni i uljepša prostor. Odabirom zanimljivog vinskog stalka pokažite prijateljima svoj dobar ukus uz savršeno okruženje za momente uživanja.

Toliko vina a mjesta malo! Ako vam je to uobičajena dilema kod skladištenja vinskih boca, onda vam treba stalak za vino. Zauzima manje prostora a odrađuje posao. Metalni stalci za vino nude jedinstven izgled i dojam za one koji traže alternativu tradicionalnijem izgledu drvenog vinskog stalka. Od pojedinačnih do modularnih, samostojećih koji se polažu na policu ili onih koji se vješaju na zid, metalni vinski stalci odišu sofisticiranošću te vam omogućuju skladištenje vaše kolekcije na siguran i elegantan način.

Zidni stalci za vino su izvrsna opcija jer optimalno koriste prostor ne zauzimajući prostor na podu i sprečavajući gomilanje boca po kuhinjskim plohama. Također na moderan način prezentiraju vašu kolekciju vina stvarajući umjetničko djelo na zidu. Stolni ili podni stalci za vino su jednako atraktivan i koristan način za skladištenje vinskih boca za one koji vole različitost i mogućnost premještanja stalka prema potrebi. Modularni stalci su izvrsna opcija za brzorastuću kolekciju vina i sve popularniji trend u kreiranju detalja interijera. Ne samo da nude opciju dodatnog skladištenja nego vam daju i mogućnost korištenja različitih boja u kreiranju stalka po vašoj mjeri.

Deez Produkt u svojoj kolekciji nudi:

Stalak za vino Bubble, samostojeći stalak za vina izrađen od punog drveta i metala koji može držati do 8 boca. Za detalje kliknete na sliku.

stalak_za_vino_bubble

 

Stalak za vino 2U1, jednostavan metalni stalak koji možete držati prema potrebi na stolu, polici ili objesiti na zid. Drži do 7 boca. Za detalje kliknete na sliku.

stalak_za_vino_2u1

2018-10-05T11:39:48+01:00 3 studenoga, 2017|
Košarica
Nema proizvoda u košarici!
Ukupno
0,00kn (0 €)
Nastavak kupovine

Deez Cards